Remodelare Corporala

1. Emsculpt

DURATĂ 30 m două zone

Aparatul cauzează in esentă 20.000 de contracții musculare in 30 de minute, contractând muschii dincolo de orice fel de normă fiziologică și vizând pierderea de grăsime către zona muschiului

Aparatul vizează celulele de grăsime din zona de tratament pentru a-și descompune conținutul și a le elibera sub formă de acizi grași liberi. Abundența de acizi grași copleșește celulele grase, determinându-le să functioneze defectuos și să moară, dupa care sunt metabolizați de corp și excretați ca deșeuri. Intre timp, se spune că mușchii suferă modificari celulare, ingroșându-se și consolidându-se (energia dispozitivului afectând intreaga teacă a abdominalelor.)

Un singur tratament este echivalentul efectuarii a 5-6 ore de sală . Această contractie musculară duce la crearea unei noi mase musculare (creșterea tonului și a definiției musculare), precum și imbunatățirea metabolismului grasimilor prin lipoliză sau distrugerea celulelor grase. Arde grasimile și tonifică mușchii din zona abdominală și a feselor, fara durere, sau transpirație la sală.

2.IMPACHETARI CU PARAFINĂ TUNEL INFRAROSU
DURATĂ 30 m/ 40m /60m

Impachetarile corporale sunt terapii in cadrul cărora zonele problemă ale corpului sunt stimulate să elimine (prin transpirație) depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism sau să iși recapete elesticitatea și fermitatea.

Efectele impachetarilor la tunelul cu infraroșu

  1. Reducerea/eliminarea celulitei și a vergeturilor;
  2. Slăbire in centimetri;
  3. Slăbire in kilograme;
  4. Detoxifiere și eliminarea retenției de apă din corp;
  5. Catifelare și tonifiere piele.

Pentru multe alte terapii faciale si pentru o personalizare a tratamentului va rugam sa ne contactati

Închide

Log in

Închide

Coș (0)

Coșul este gol Niciun produs în coșul tău.

Hello Gorgeous

Hello Gorgeous – Salon de estetica si bronzare