Masaj

1. MASAJ ANTICELULITIC

DURATĂ 1h

Masajul anticelulitic se aplică local, in zonele afectate de „coaja de portocală”. Manevrele de masare alternează de la superficial la profund, precum și de la relaxant la rapid. De aceea, in cazul unor proceduri mai dure (frământat, fricțiuni, ciupituri) puteți resimți durere, insă zona nu se va invineti.

Beneficiile masajului anticelulitic

Pe lângă beneficiile de eliminare a celulitei, acest masaj mai are și alte beneficii pentru tine. Masajul anticelulitic iti pune sângele in mișcare, ceea ce inseamnă că tot sistemul tău circulator va fi afectat. Astfel, bolile cardiovasculare pot fi prevenite până la un anumit punct.

De asemenea, metabolismul va fi imbunătățit datorită masajului anticelulitic, ceea ce duce la o bună funcționare a organismului și la pierderea in greutate. Masajul anticelulutic te poate ajuta să slabești!

2. MASAJUL CU BEȚE DE BAMBUS

DURATĂ 1h

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului  cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinta în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.

Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

3. MASAJUL DE RELAXARE

DURATA 1h

Masajul de relaxare reprezintă tratamentul care folosește presiune și mișcarile de frământare pentru a relaxa pielea și muschii.

Masajul de relaxare ajută la eliminarea toxinelor din organism, are un efect antistres și crează o stare de relaxare totală și profundă, inlăturând oboseala și imbunătățind circulația sanguină și pe cea limfatică.

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele.

Acesta ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj in cadrul salonului Hello Gorgeous se efectuează pe pat incalzit, într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare .

4. MASAJ CU PIETRE VULCANICE

DURATĂ 1h 

 

Masajul cu pietre vulcanice, numit și masajul cu pietre calde, este una dintre tehnicile terpeutice foarte vechi folosite pentru relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere, care a fost introdus și în centre și saloane speciale în întreaga lume la începutul anilor `90.

In timpul unui astfel de masaj, pietre netede, plate, incalzite sunt plasate pe anumite parți ale corpului. Pietrele sunt, de obicei, facute din bazalt, un tip de rocă vulcanică ce inmagazinează și pastrează caldura. Aceste pietre destinate masajului sunt incalzite, de obicei, intre 40 si 65 de grade Celsius.

Pietrele pentru masaj pot fi plasate astfel:

• Pe coloana vertebrală;
• Pe regiunea abdominală;
• Pe piept;
• Pe fată;
• Pe palme;
• Pe picioare;
• Pe degete.

5. MASAJ DRENAJ-LIMFATIC

DURATĂ 1h

Drenajul limfatic este un masaj uşor, combinat cu uşoare presiuni asupra ganglionilor limfatici. Aceştia se găsesc în zona gâtului, sânilor, abdomenului, în regiunea inghinală şi a genunchilor şi sunt puncte cheie unde se adună rezidurile pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic.

Acest tip de masaj asigură o curăţare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxfiere şi slăbire. Ajută la micşorarea circumferinţei, combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele, creşte gradul de oxigenare a ţesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi chiar întăreşte imunitatea. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte aspectul pielii, fiind ideal de făcut în perioada de vară de către femeile care vor să arate bine în costum de baie.

Pentru multe alte terapii și pentru o personalizare a masajului vă rugăm să ne contactați

Închide

Log in

Închide

Coș (0)

Coșul este gol Niciun produs în coșul tău.

Hello Gorgeous

Hello Gorgeous – Salon de estetica si bronzare