Despre noi
“Alaturi de tehnologii de ultimă oră și o echipă de un inalt profesionalism aducem acel plus care lipsește din saloanele de infrumusețare și cosmetică”
Cât timp te dedici și pui suflet, ești in contact cu pielea si emoțiile clienților, și folosești cele mai bune produse, inseamnă că faci cu adevarat cosmetică. Pentru că, acesta este adevarul, cosmetica se face doar cu suflet. Noi ne dorim rezultate. Pentru clienții noștri, in primul rând și, mai apoi, pentru ca aceste rezultate sunt nota noastra de 10 pentru ceea ce am oferit. Ca atare este un obiectiv permanent să fim dedicați ca echipa 200% in tot ceea ce facem la Hello Gorgeous.
“Hello Gorgeous, unul dintre cele mai frumoase beauty salon-concept”

„ Salonul Hello Gorgeous a luat naștere din dorința mea de a creea un spațiu care să ofere confort cliențiilor dar și o calitate a serviciilor inaltă, care să satisfacă și cele mai exigente gusturi un salon unic cu un concept inedit . Proiecția salonului a fost aceea de a avea un spațiu luxos , cu servicii pe masură dar in același timp o locație calda , care poate intâmpina orice client dornic de frumos, de profesionalism , de determinare și de rezultat precis , in domeniu. In toată povestea roz . plină de flori , atenție marită la detalii , finisaje impecabile , primează pregatirea prestigioasa a echipei,  dorința zilnică de autodepașire precum și capacitatea noastră de a aduce și de a fi la curent cu cele mai noi terapii și tehnologii, in domeniu .

Numele salonului are in sine o poveste neobisnuită , unică precum spațiul creeat. Intr-o perioadă in care imi doream să asociez cea mai frumoasă denumire cu visul meu roz , frapant m-a lovit imaginea unei agende glamouroase ce stralucea maiestous din raftul unei librarii – pe ea scria mare , HELLO GORGEOUS!

Cât despre design-ul salonului  , mi-am dorit ceva unic , elegant care să taie respirația . Am imbinat roz-ul prafuit, elegant ,discret si cald cu alama , detaliu prețios in amenajarile interioare . Am călătorit mult , in toata lumea , am facut cercetare, am fost in multe saloane și am observat, ca o concluzie personală , că nu se mai investește in aspectul interiorelor saloanelor , mizand foarte mulți antreprenori doar pe servicii . La Hello Gorgeous totul este intr-o perfectă  armonie , nimic nu este pus la intamplare , fiecare piesă de mobilier , fiecare obiect din salon , este gândit si punctat de către mine cu ajutorul designer-ului interior , arhictet , Hamid Nicola Katrib . „

“Toată vibratia de aici, toată energia acestui loc, tot ce se intâmplă a fost in deplină armonie, in total acord cu toată echipa și cu ceea ce ne-am dorit să obtinem. Nu a existat nici un minus.”

Componenta care intregește aspectul desăvârșit al salonului, este ECHIPA . Am mizat pe oameni pregătiți profesional, capabili in orice moment să vină in intâmpinarea clienților noștri cu inalt profesionalism , pregatire și instruire permanentă. Tenacitatea echipei precum si performanța acesteia,  constau in primul rând in faptul că niciodată nu se opresc din formare profesională .  Ne mândrim cu o echipă de specialiști pe toate segmentele ce vizează serviciile noastre , motiv pentru care , considerăm aceste aspecte , reale atuu-ri in recomandarea emblematică și diferențierea salonului nostru .

Închide

Log in

Închide

Coș (0)

Coșul este gol Niciun produs în coșul tău.

Hello Gorgeous

Hello Gorgeous – Salon de estetica si bronzare