Dermapen

Cum actioneaza dermapen MST

Micro-canalele create in timpul înțepăturilor activează imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare și autoregenerare pentru zona lucrata.

Micro-perforațiile realizate asupra pielii sprijină absorbția componentelor active din serurile meso de către celulele pielii create in timpul noii diviziuni. Creșterea numărului celulelor pielii duce la accelerarea producției de colagen. Noul colagen incepe sa se miște in sus, spre suprafața pielii tratate. Regenerarea completă durează aproximativ intre intre 4-8 săptămâni (in funcție de lungimea acului cu care s-a efectuat tratamentul).

Mezoterapia se relizeaza cu cocktail-uri de serumuri profesionale MESO by #Dermedics ce conțin substanțe nutritive de inalta puritate și concentrație (vitamine, minerale, acid hialuronic, etc) alaturi de substanțe precum peptide, celule stem din plante,  lipozomi, extracte din plante, alge, etc. Serurile nu conțin parabeni, parfum si coloranți.

 

CARE SUNT REZULTATELE /EFECTELE TRATAMENTULUI CU DERMAPEN MST?

  • Chiar dupa prima sedință,  pielea este mai intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, efect de lifting si de reîntinerire a pielii.
  • Acționarea la nivelul profund al dermului favorizează producerea de colagen nou.
  • Reduce vizibil porii și diverse semne de la nivelul dermului ajută la îndepărtarea cheloidelor și a cicatricilor lăsate de acnee.
  • Diminuează semnificativ diverse forme de acnee, inclusiv rozacee.
  • Reduce secreția excesivă de sebum.
  • Reduce ridurile si cutele fine.
  • Permite absorbirea eficientă, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe bază de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanțe active.

Dermapen MST este un tratament extrem de eficient și foarte accesibil. Tratamentul nu este dureros, tehnica de patrundere rapidă și controlată a acelor minimizând senzația de disconfort.

Rezultatele sunt excepționale, superioare altor tehnici de mezoterapie fracțională.

Față de mezoterapia clasică, traumatismele asupra dermului sunt minime, înțepăturile sunt  mai precise și rezultatele mult mai rapide.

Timpul de recuperare este extrem de scurt, neplacerile constând in faptul că timp de max 48 ore tenul poate avea o roșeață.

 

Pentru multe alte terapii faciale si pentru o personalizare a tratamentului va rugam sa ne contactati

Închide

Log in

Închide

Coș (0)

Coșul este gol Niciun produs în coșul tău.

Hello Gorgeous

Hello Gorgeous – Salon de estetica si bronzare